roses per a rams de ma

Cal coneixer les varietats de roses que hi ha al mercat per a poder demanarles al teu florista habitual. Roses comercials hi ha de molts tipus.

Per una part tenim les roses spray o roses ramificades. Son tijes de roses amb varies flors per tija, i que normalment son petites. S’utilitzen molt per a ram de nuvia. Solen ser curtes de longitud i la seua apertura depen molt de la forma del botó

rosa ramificada rosas spray
rosa ramificada aerobic

També tenim les roses de cap gran de Ecuador i Colombia. Son les roses mes habituals, utitzades per a rams de ma i treballs florals. Son botóns (flors) de més de 5cm amb tijes molt groses. Hi ha de totes les apertures i colors.


Per altra part tenim les roses de cap menut. Solen ser holandeses o Africanes. Prouïdes a Kenia o Etiopía. Funcionen molt be com a acompanyament per als rams de alguna flor amb més presencia o alguna rosa més gran.

També tenim les roses de jardí. Son les roses comercials en flor tallada que recorden a les roses de rosers que habitualment es veuen en els jardins del nostre país. Han entrat en el mercat de la flor amb molta força ja que son una mica diferents en la seua apertura i moltes tenen aroma.

mansfield park rosa de jardí

Aquesta es una classificació general que ens ajudarà a coneixer més aquest producte floral com es la rosa. Dins de cada grup hi ha varietats molt diferents unes de altres. Us animem a probarles i preguntar sempre al vostre florista el nom de la varietat!!

Deja un comentario